> About

Wat kan ik voor u doen?

Probleemoplossend denken. Het zoeken en implementeren van oplossingen is eigen aan de informatica. Ik kan u helpen uw computerervaring efficiënter en aangenamer te maken. Er is geen vaste lijst met zaken die ik voor u kan doen. We leven in een steeds veranderende wereld en de oplossing van gisteren is niet altijd dezelfde van vandaag. Heeft u een probleem, dan help ik u denken. Mijn ervaring binnen de informatica staat garant voor degelijke en langdurende oplossingen.

Mijn hulp kan ingeroepen worden bij bestaande systemen of bij het plannen van een nieuwe aankoop.

Een greep uit terugkerende vragen

Verkoop van hardware

Bij elk project kan ik samenwerken met uw huidige hardwareleverancier. Indien gewenst is het ook mogelijk onderdelen te bestellen bij Alvin BVBA. Ik kan een beroep doen op verschillende Belgische groothandels. Servers en andere complete systemen worden besteld bij TTEC, zodat u over een goede garantie kan beschikken.

Wat hoeft u mij niet te vragen?

Ik ben een hacker, geen cracker. Aan diefstal van informatie, vandalisme of het plaatsen van virussen, spyware, spam, en dergelijke doe ik niet mee.

Microsoft Exchange:
Voorlopig is dit het enige softwarepakket wat ik niet zal installeren. Het is sowieso beter een betrouwbaardere mail server te kiezen.